ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Steven Tyler εναντίον Donald Trump… μέρος δεύτερο

Του απαγορεύει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια του. Για ακόμα μια φορά ο Steven Tyler τα έβαλε με τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Donald Trump, απαγορεύοντας του να χρησιμοποιεί τα τραγούδια των Aerosmith. Ο Trump συνηθίζει να κάνει είσοδο στις ομιλίες και τις εμφανίσεις του με το γνωστό hit των Aerosmith «Living…

Του απαγορεύει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια του.

Για ακόμα μια φορά ο Steven Tyler τα έβαλε με τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Donald Trump, απαγορεύοντας του να χρησιμοποιεί τα τραγούδια των Aerosmith.

Ο Trump συνηθίζει να κάνει είσοδο στις ομιλίες και τις εμφανίσεις του με το γνωστό hit των Aerosmith «Living On The Edge», κάτι που έχει εξοργίσει τον βετεράνο frontman, ο οποίος αναγκάστηκε να στείλει εξώδικο.

Σε αυτό, ο Tyler τονίζει πως αν και στο παρελθόν έχει υπάρξει ανάλογη απαγόρευση, ο πλανητάρχης συνεχίζει να χρησιμοποιεί μουσική των Aerosmith στις εμφανίσεις του. Στο εξώδικο τονίζεται πως ο Trump θα πρέπει να ζητήσει πρώτα γραπτή άδεια από το συγκρότημα, κάτι που προφανώς δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Ανάλογο θέμα είχε προκύψει και κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Trump το 2015, με τον Tyler να υψώνει ανάστημα και να του απαγορεύει να χρησιμοποιεί την μουσική των Aerosmith. Φαίνεται πάντως ότι ο πρόεδρος -ως συνήθως- δεν καταλαβαίνει από αυτά και συνεχίζει το βιολί του…

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top