ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της σειράς Wu-Tang: An American Saga

Πρώτη γεύση από την νέα σειρά 10 επεισοδίων. Το Hulu έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της επερχόμενης βιογραφικής σειράς για τους Wu-Tang Clan με τίτλο Wu-Tang: An American Saga. Την σειρά υπογράφει ο ίδιος ο RZA, έχοντας στο πλευρό του τον σεναριογράφο Alex Tse (Watchmen), με το project…

Πρώτη γεύση από την νέα σειρά 10 επεισοδίων.

Το Hulu έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της επερχόμενης βιογραφικής σειράς για τους Wu-Tang Clan με τίτλο Wu-Tang: An American Saga.

Την σειρά υπογράφει ο ίδιος ο RZA, έχοντας στο πλευρό του τον σεναριογράφο Alex Tse (Watchmen), με το project να διηγείται την ιστορία του επιδραστικού hip hop συγκροτήματος από την αρχή της καριέρας του. Στο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τα μέλη του group, με τον Ashton Sanders (Moonlight) στον ρόλο του RZA.

Ο RZA δήλωσε στο Rolling Stone: «Αυτή η σειρά 10 επεισοδίων θα ρίξει φως στους Wu-Tang και την ιστορία τους».

Το Wu-Tang: An American Saga έρχεται σε συνέχεια του ντοκιμαντέρ Wu-Tang Clan: Of Mics And Men, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Μάιο.

Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου και το πρώτο trailer αφήνει αρκετές υποσχέσεις:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top