ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην εντατική ο Till Lindemann των Rammstein

Νοσηλεύεται σε κλινική του Βερολίνου. Σε κλινική του Βερολίνου νοσηλεύεται ο τραγουδιστής των Rammstein, Till Lindemann. Ο 57χρονος διαγνώστηκε με κορωνοϊό λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της μπάντας του στη Μόσχα. Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο Lindemann παρουσίασε πολύ υψηλό πυρετό και πνευμονία.…

Νοσηλεύεται σε κλινική του Βερολίνου.

Σε κλινική του Βερολίνου νοσηλεύεται ο τραγουδιστής των Rammstein, Till Lindemann. Ο 57χρονος διαγνώστηκε με κορωνοϊό λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της μπάντας του στη Μόσχα. Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο Lindemann παρουσίασε πολύ υψηλό πυρετό και πνευμονία. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση τις τελευταίες ώρες.

Ο Lindemann σύμφωνα με άνθρωπο κοντά στο συγκρότημα βρίσκεται σε καραντίνα στο δωμάτιο της κλινικής που νοσηλεύεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο μέρες πριν, ο Lindemann μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία του από την επίσκεψη του στο Chernobyl, με τους fans να εύχονται ταχεία ανάρρωση.

View this post on Instagram

#chernobyl #tschernobyl pic credit: @danny_uhlmann

A post shared by Till Lindemann (@till_lindemann_official) on

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top