ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Στην Ιρλανδία η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον Phil Lynott

Το φθινόπωρο η επίσημη πρώτη του film. Το ντοκιμαντέρ «Phil Lynott: Songs For While I’m Away» πρόκειται να κάνει επίσημη πρώτη στην Ιρλανδία το φθινόπωρο. Σε δεύτερο πλάνο η πρεμιέρα του στις κινηματογράφους στον υπόλοιπο κόσμο. Οι πρώτες πληροφορίες για το film είδαν το φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο του…

Το φθινόπωρο η επίσημη πρώτη του film.

Το ντοκιμαντέρ «Phil Lynott: Songs For While I’m Away» πρόκειται να κάνει επίσημη πρώτη στην Ιρλανδία το φθινόπωρο. Σε δεύτερο πλάνο η πρεμιέρα του στις κινηματογράφους στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι πρώτες πληροφορίες για το film είδαν το φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο του 2019, όταν αποκαλύφθηκε ότι αρκετοί μουσική όπως ο Scott Gorham (Thin Lizzy, Black Star Riders), James Hetfield (Metallica), Adam Clayton (U2) και αρκετοί ακόμα θα συμμετέχουν σε αυτό.

Η ομάδα των παραγωγών απαρτίζεται από γνωστά ονόματα της rock σκηνής όπως οι Alan Maher και John Wallace της Cowtown Pictures και ο Peter Worsley της Eagle Rock.

Οι δύο κόρες του Phil Lynott, Sarah Lynott και Cathleen Howard-Lynott είπαν στην Screen Daily: «Είμαστε πολύ περήφανες για τον πατέρα μας και αυτό το film είναι μια σπουδαία ευκαιρία ο κόσμος να γνωρίσει τον άνθρωπο πίσω από την μουσική».

Την υποστήριξη στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ έχει η Universal Music Globe, με τις αναλυτικές λεπτομέρειες να ανακοινώνονται το επόμενο διάστημα.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Thin Lizzy.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top