Στην Wembley Arena του Λονδίνου η πρεμιέρα της ταινίας Bohemian Rhapsody

R NEWS TEAM
Posted on Σεπτέμβριος 11, 2018, 7:00 πμ
26 secs

Οι παραγωγοί του πολυαναμενόμενου film «Bohemian Rhapsody» ανακοίνωσαν πως η πρεμιέρα της ταινίας στην Μεγάλη Βρετανία θα πραγματοποιηθεί στην Wembley Arena του Λονδίνου.

Η κίνηση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα καθώς το venue βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το θρυλικό Βρετανικό στάδιο στο οποίο οι Queen έδωσαν την ιστορική τους συναυλία το 1985 στο πλαίσιο του Live Aid.

Την επίσημη πρώτη της ταινίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 6,200 καλεσμένοι, με τον διευθυντή του Fox στο Ηνωμένο Βασίλειο, Chris Green, να δηλώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την προοπτική. Θέλουμε να δώσουμε στους fans των Queen μια μοναδική εμπειρία και ο συγκεκριμένος χώρος είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε».

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 23 του ερχόμενου μήνα, με τις κινηματογραφικές αίθουσες να ακολουθούν μια εβδομάδα αργότερα.

Θυμίζουμε πως η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε με σκηνοθέτη τον Bryan Singer, γνωστό από την δουλειά του στο «X-Men», με τον Dexter Fletcher όμως να παίρνει στη συνέχεια την θέση του. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Rami Malek, ο οποίος πλαισιώνεται από τους Mike Myers, Tom Hollander και Lucy Boynton.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν και οι λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του soundtrack της ταινίας, τις λεπτομέρειες του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST