Στις 12 Αυγούστου η πρεμιέρα του Autopsy: The Last Hours Of Chris Cornell

R NEWS TEAM
Posted on Ιούλιος 31, 2018, 10:14 πμ
23 secs

Το τηλεοπτικό δίκτυο Reelz ανακοίνωσε πως στις 12 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του «Autopsy: The Last Hours Of Chris Cornell.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, οι παραγωγοί του επεισοδίου βρέθηκαν στο Shepherd’s Bush του Λονδίνου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, με τον Paul Ayres να έχει τον ρόλο του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Στο πλευρό του βρίσκονται οι Andrew Shire, ο οποίος παίζει τον μπασίστα των Soundgarden Ben Shepherd, ο Patrick Holly που υποδύεται τον drummer Matt Cameron και ο Ben Sura που έχει τον ρόλο του κιθαρίστα Kim Thayil.

Το «Autopsy: The Last Hour Of…» είναι ένα ντοκιμαντέρ που μελετά όλα τα επίσημα στοιχεία των αρχών (αστυνομία, ιατροδικαστικές εκθέσεις) με σκοπό να ρίξει φως σε αιφνίδιους θανάτους μουσικών, ηθοποιών, καλλιτεχνών και ανθρώπων του θεάματος.

Μεταξύ άλλων, το ντοκιμαντέρ έχει γυρίσει επεισόδια για τους James Dean, Elizabeth Taylor, David Bowie, Lou Reed, Johnny Cash, George Michael και άλλων.

Ο Chris Cornel βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Detroit τον Μάιο του 2017, λίγες ώρες μετά από ζωντανή εμφάνιση της μπάντας στην Αμερικανική μεγαλούπολη. Η οικογένειά του υποστήριξε αρχικά ότι του είχε συνταγογραφηθεί υπερβολική δόση από το φάρμακο Ativan.

Η επίσημη έκθεση της αστυνομίας και των ιατροδικαστικών αρχών έκανε λόγο για αυτοκτονία.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST