ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις αρχές του 2020 ο νέος δίσκος των Offspring

Με παραγωγό τον Bob Rock τα νέα τραγούδια. Ο Kevin «Noodles» Wasserman των Offspring αποκάλυψε πως ο νέος δίσκος του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Την παραγωγή για το δέκατο album των Αμερικανών που θα διαδεχθεί το «Days Go By» του 2012 έχει κάνει για ακόμα μια…

Με παραγωγό τον Bob Rock τα νέα τραγούδια.

Ο Kevin «Noodles» Wasserman των Offspring αποκάλυψε πως ο νέος δίσκος του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Την παραγωγή για το δέκατο album των Αμερικανών που θα διαδεχθεί το «Days Go By» του 2012 έχει κάνει για ακόμα μια φορά ο Bob Rock, ο οποίος συνεργάστηκε με την μπάντα στις δύο τελευταίες της δισκογραφικές δουλειές.

Οι Offspring έχουν αναφερθεί όλο το προηγούμενο διάστημα στο album, πλέον όμως έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις και το πλάνο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.

Το συγκρότημα έχει παίξει ζωντανά τον Ιούνιο του 2018 το νέο κομμάτι «It Won’t Get Better» αλλά έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί ξανά επί σκηνής.

Το τελευταίο single των Offspring ήταν το «Coming For You» το 2015.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top