ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Στο $1 δισεκατομμύριο οι εισπράξεις του Bohemian Rhapsody

Εξαιρετικά επιτυχημένη είναι η εμπορική πορεία που σημειώνει το Bohemian Rhapsody. Η βιογραφική ταινία για τους Queen έχει φέρει μέχρι στιγμής στους παραγωγούς της κοντά στο $1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως! Εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία έχει αναδειχθεί σε τεράστιο hit στην Ιαπωνία, έχοντας αποφέρει $114 εκατομμύρια στους…

Εξαιρετικά επιτυχημένη είναι η εμπορική πορεία που σημειώνει το Bohemian Rhapsody.

Η βιογραφική ταινία για τους Queen έχει φέρει μέχρι στιγμής στους παραγωγούς της κοντά στο $1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως!

Εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία έχει αναδειχθεί σε τεράστιο hit στην Ιαπωνία, έχοντας αποφέρει $114 εκατομμύρια στους παραγωγούς, με την Νότια Κορέα να ακολουθεί με $76 εκατομμύρια. Η αγορά της Μεγάλης Βρετανίας ήταν η κορυφαία στην Γηραιά Ήπειρο, με τα έσοδα να αγγίζουν τα $54 εκατομμύρια δολάρια.

Οι συντελεστές του Bohemian Rhapsody τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, δεδομένου του ότι η ταινία κόστισε στο FOX περί τα $50 εκατομμύρια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top