ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Στο αρχείο ο φάκελος για την υπόθεση θανάτου του Prince

Καμία δίωξη δεν πρόκειται να ασκήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας, σχετικά με τις αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο τον Prince. Ο δημοφιλής μουσικής πέθανε στο σπίτι του τον Απρίλιο του 2016, έπειτα από υπερβολική δόση οπιούχου φαρμάκου, με την υπόθεση να μπαίνει επίσημα στο αρχείο, ύστερα από έρευνα που κράτησε δύο…

Καμία δίωξη δεν πρόκειται να ασκήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας, σχετικά με τις αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο τον Prince.

Ο δημοφιλής μουσικής πέθανε στο σπίτι του τον Απρίλιο του 2016, έπειτα από υπερβολική δόση οπιούχου φαρμάκου, με την υπόθεση να μπαίνει επίσημα στο αρχείο, ύστερα από έρευνα που κράτησε δύο χρόνια.

Ο εισαγγελέας δήλωσε πως καμία από τις ουσίες που ανιχνεύτηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις δεν είχε χορηγηθεί στον Prince, και πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για ενδεχόμενο δόλο από τρίτο πρόσωπο, κλείνοντας έτσι και τυπικά την υπόθεση.

Όλα αυτά, την στιγμή που το ίδρυμα που διαχειρίζεται την τεράστια περιουσία που άφησε πίσω του ο Prince, έδωσε στην δημοσιότητα την αυθεντική ηχογράφηση του «Nothing Compares 2 U», το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 1984, αλλά έγινε ευρέως γνωστό από την Sinead O Connor το 1990. Το video clip που συνοδεύει το κομμάτι περιλαμβάνει σπάνια πλάνα από ζωντανές εμφανίσεις και πρόβες του Prince.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top