ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ μεταφέρεται το AthensRocks

Αλλαγή χώρου για την τελευταία συναυλία των Slayer. Πριν από λίγο, οι διοργανωτές του AthensRocks με φωτογραφία που ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσαν τους fans για την αλλαγή χώρου του φεστιβάλ. Έτσι, το πρώτο AthensRocks, με τους Slayer, Rotting Christ, Leprous και Suicidal Angels, μεταφέρεται από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας…

Αλλαγή χώρου για την τελευταία συναυλία των Slayer.

Πριν από λίγο, οι διοργανωτές του AthensRocks με φωτογραφία που ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσαν τους fans για την αλλαγή χώρου του φεστιβάλ.

Έτσι, το πρώτο AthensRocks, με τους Slayer, Rotting Christ, Leprous και Suicidal Angels, μεταφέρεται από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ.

Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών: «Θέλοντας να τιμήσουμε τους Slayer και τους Έλληνες φαν και λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις μιας εμφάνισης τέτοιου μεγέθους, το AthensRocks μεταφέρεται στο Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”. Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης” για να φωνάξουμε μαζί, για μία τελευταία φορά SLAYEEEEEER! Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP και HIGH PRIORITY θα ενημερωθούν μέσω e-mail με τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρόσβασή τους στον χώρο».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife για μερικές από τις σημαντικότερες συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top