ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Στο σφυρί περισσότερα από 300 αντικείμενα των Beatles

Ανάμεσα τους χειρόγραφο σημείωμα με στίχους του Paul McCartney. Μια νέα δημοπρασία με περισσότερα από 300 αντικείμενα που σχετίζονται με τους Beatles πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στη Νέα Υόρκη. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει ένα χειρόγραφο σημείωμα του Paul McCartney με τους στίχους του «Hey Jude». Την δημοπρασία θα διεξάγει…

Ανάμεσα τους χειρόγραφο σημείωμα με στίχους του Paul McCartney.

Μια νέα δημοπρασία με περισσότερα από 300 αντικείμενα που σχετίζονται με τους Beatles πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στη Νέα Υόρκη. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει ένα χειρόγραφο σημείωμα του Paul McCartney με τους στίχους του «Hey Jude».

Την δημοπρασία θα διεξάγει ο οίκος Julien με το event να λαμβάνει χώρα στο Hard Rock Café της Νέας Υόρκης, στις 10 του ερχόμενου μήνα.

Εκτός από το ιδιόχειρο σημείωμα του «Hey Jude», οι συλλέκτες μπορούν να αποκτήσουν κιθάρες, βινύλια, υπογεγραμμένα αντικείμενα και άλλα αναμνηστικά, όπως μια υπογεγραμμένη μπάλα baseball και αρκετά ρούχα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top