ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Στον αέρα οι πρώτες πληροφορίες του φετινού X-Mass Explode

Το AN Club έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες λεπτομέρειες του φετινού X-Mass Explode Festival, το οποίο φέτος κλείνει 14 χρόνια ζωής. Το Χριστουγεννιάτικο event θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου, με τους Mother Of Millions, Rusty Bonez, Breath After Coma και The Mighty N. να είναι τα πρώτα που ανακοινώνονται. Περισσότερες…

Το AN Club έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες λεπτομέρειες του φετινού X-Mass Explode Festival, το οποίο φέτος κλείνει 14 χρόνια ζωής.

Το Χριστουγεννιάτικο event θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου, με τους Mother Of Millions, Rusty Bonez, Breath After Coma και The Mighty N. να είναι τα πρώτα που ανακοινώνονται.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το X-Mass Explode Fest σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του AN Club:
Το AN Club παρουσιάζει:
14 YEARS X-MASS EXPLODE FEST!!!
Το X-Mass Explode FEST, είναι το μεγαλύτερο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο γεγονός, με μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας rock σκηνής!

Φέτος θα εμφανιστούν οι αγαπημένοι Mother Of Millions, Rusty Bonez, Breath After Coma και The Mighty N, όπου θα γιορτάσουμε μαζί τα 14 χρόνια του πιο εκρηκτικού φεστιβάλ της πόλης μας!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και η τιμή του εισιτηρίου είναι στα €10.

More info soon…

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top