ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον πάγο για απροσδιόριστο διάστημα οι Sleep

Ολοκληρώνονται οι συναυλιακές υποχρεώσεις των Αμερικανών. Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Sleep ενημέρωσαν τους fans τους για την «hypersleep» κατάσταση στην οποία θα περιέλθει το συγκρότημα με την νέα χρονιά. Οι θρύλοι του ψυχεδελικού doom θα ολοκληρώσουν τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις τον ερχόμενο μήνα και στη συνέχεια…

Ολοκληρώνονται οι συναυλιακές υποχρεώσεις των Αμερικανών.

Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Sleep ενημέρωσαν τους fans τους για την «hypersleep» κατάσταση στην οποία θα περιέλθει το συγκρότημα με την νέα χρονιά.

Οι θρύλοι του ψυχεδελικού doom θα ολοκληρώσουν τις συναυλιακές τους υποχρεώσεις τον ερχόμενο μήνα και στη συνέχεια θα μπουν στον πάγο για απροσδιόριστο διάστημα.

Gepostet von Sleep am Sonntag, 10. November 2019

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα μέλη της μπάντας θα παραμείνουν ανενεργά. Ο Matt Pike θα περιοδεύσει με τους High On Fire μέσα στο 2020, έχοντας ήδη στο πλάνο του και το επόμενο album της μπάντας, ο drummer Jason Roeder έχει σημαντικές υποχρεώσεις με τους Neurosis, ενώ ο frontman Al Cisneros θα έχει ως προτεραιότητα του τους OM, με τους οποίους θα κυκλοφορήσει νέο album.

Οι OM θα επιστρέψουν στην χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο, όπως ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η Smoke The Fuzz Gigs.

Οι Sleep κυκλοφόρησαν το 2018 το comeback album τους «The Sciences».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top