ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Street Mode 2019: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα 16 ονόματα

Πλούσιο σε μουσικές και δράσεις αναμένεται και φέτος το φεστιβάλ. Σε ακόμα μια σειρά ανακοινώσεων προχώρησε το Street Mode Festival, του οποίου η 11η edition θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Αποθήκη 8). Οι διοργανωτές του φεστιβάλ καλύπτουν όλα τα είδη της μουσικής όπως φαίνεται…

Πλούσιο σε μουσικές και δράσεις αναμένεται και φέτος το φεστιβάλ.

Σε ακόμα μια σειρά ανακοινώσεων προχώρησε το Street Mode Festival, του οποίου η 11η edition θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Αποθήκη 8).

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ καλύπτουν όλα τα είδη της μουσικής όπως φαίνεται και από τις πρώτες ανακοινώσεις, ενώ δίνουν χώρο και σε δράσεις της street κουλτούρας.

Τα 16 live acts που έχουν ανακοινωθεί από τα 75 και πλέον συνολικά που θα απαρτίσουν το φετινό φεστιβάλ είναι τα εξής:
Ska-P (ES)
Dubioza Kolektiv (BA)
Che Sudaka (ES)
The Rumjacks (AU)
The Fuzztones (US)
Pussy Riot (RU)
Gang Of Four (UK)
Moscow Death Brigade (RU)
Subcarpati (RO)
Satanic Surfers (SE)
Dwarves (US)
Warrior Soul (US)
Algiers (US)
Soulside (US)
Nova Twins (UK)
Oferta Especial (ES)

Η προπώληση εκπτωτικών τριήμερων και μονοήμερων early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει αποκλειστικά μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του. Προμηθευτείτε το δικό σας τώρα από τον παρακάτω σύνδεσμο:
► Ηλεκτρονική προπώληση και πληροφορίες: www.streetmode.gr/en/festival-tickets

Με πλούσιες δράσεις το Street Mode 2019

Κατά την περσινή 10η επετειακή edition του, το Street Mode Festival παρουσιάστηκε μεγαλύτερο από ποτέ, περιλαμβάνοντας 120 μουσικά acts, από όλα τα είδη της μουσικής, 6 live stages, after parties, DJ sets, προβολές ντοκιμαντέρ και φυσικά όλες τις δράσεις της street κουλτούρας όπως grafiti, breakdance, parkour, skate κ.α., ενώ δεκάδες χιλιάδες κόσμου από όλη την υφήλιο συγκεντρώθηκαν σε αυτό, καταξιώνοντας το δικαιωματικά ως την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία του καλοκαιριού.

Με πάνω από 50 επιπλέον live acts, που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί και πολλές ακόμη εκπλήξεις στην φαρέτρα του, το Street Mode Festival, μοιάζει φέτος πιο δυνατό από ποτέ, ενώ τα ήδη ανακοινωθέντα καλύπτουν ήδη ένα πολύ μεγάλο φάσμα μουσικών στυλ και προτιμήσεων. Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του, για όλες τις σπουδαίες ανακοινώσεις που επίκεινται στο προσεχές διάστημα:

• Επίσημη ιστοσελίδα: www.streetmode.gr
• Facebook: www.facebook.com/streetmodefestival
• Instagram: @street_mode_festival

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from CULTURE

Go to Top