ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Struts – Young & Dangerous

Σε μια χρονιά που το ντεμπούτο των Greta Van Fleet έχει στραμμένα πάνω του όλη την λάμψη, αλλά και την οργή και την κατάρα των φίλων του κλασικού rock, το δεύτερο album των Struts ενδεχομένως να αδικηθεί. Και αυτό ΔΕΝ πρέπει να συμβεί. Οι Άγγλοι rockers κυκλοφορούν τέσσερα χρόνια μετά…

Σε μια χρονιά που το ντεμπούτο των Greta Van Fleet έχει στραμμένα πάνω του όλη την λάμψη, αλλά και την οργή και την κατάρα των φίλων του κλασικού rock, το δεύτερο album των Struts ενδεχομένως να αδικηθεί. Και αυτό ΔΕΝ πρέπει να συμβεί. Οι Άγγλοι rockers κυκλοφορούν τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο τους έναν εκπληκτικό δίσκο που οι φίλοι του κλασικού rock οφείλουν να αποκτήσουν. Γκαζιάρικο, αλήτικο, mainstream, σέξι, το «Young & Dangerous» έχει όλα τα συστατικά που κάνουν έναν rock δίσκο να αντέξει στον χρόνο. Το «Body Talks» που ανοίγει το album είναι το απόλυτο arena hit (ακούστε την μπότα στα drums!!!), το «In Love With A Camera» είναι κομμάτι που θα ζήλευαν ακόμα και οι Def Leppard, το «Who Am I» φέρνει λίγη από την λάμψη του Prince, ενώ το «Tatler Magazine» φλερτάρει με την θεατρικότητα των Queen. Με έναν Luke Spiller να ακούγεται δαιμονισμένος, ο δίσκος δεν κάνει κοιλιά σε κανένα του σημείο, φέρνοντας κοντά το κλασικό με το μοντέρνο, το ποιοτικό με το mainstream, το βρώμικο bar με την εκθαμβωτική αρένα. Και αν ακόμα απορείτε, σκεφτείτε ότι οι Struts έχουν ανοίξει για τους Rolling Stones, τους Who και τους Foo Fighters. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί δεν νομίζετε; Για μένα ίσως ο rock δίσκος της χρονιάς! Αποκτήστε τον με κάθε τρόπο.

Συγκρότημα: The Struts
Album: Young & Dangerous
Label: Interscope
Ημ. Κυκλοφορίας: 26/10/2018

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top