ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Το συγκινητικό μήνυμα των Prodigy για την ψυχική υγεία

Με μια συγκινητική ανάρτηση τους στο Instagram, οι Prodigy δήλωσαν την υποστήριξη τους σε οργανώσεις της Μεγάλης Βρετανίας οι οποίες βοηθούν ανθρώπους με ψυχικά νοσήματα. «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος το διάστημα που ακολούθησε τον θάνατο του Keith Flint. Αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την κατάθλιψη, μην υποφέρετε μόνοι σας» αναφέρει…

Με μια συγκινητική ανάρτηση τους στο Instagram, οι Prodigy δήλωσαν την υποστήριξη τους σε οργανώσεις της Μεγάλης Βρετανίας οι οποίες βοηθούν ανθρώπους με ψυχικά νοσήματα.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος το διάστημα που ακολούθησε τον θάνατο του Keith Flint. Αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με την κατάθλιψη, μην υποφέρετε μόνοι σας» αναφέρει το μήνυμα των Prodigy.

Ο Keith Flint βρέθηκε νεκρός τον Μάρτιο στο σπίτι του στο Essex. Από την αρχή οι αστυνομία είχε εκφράσει την πίστη πως ο θάνατος επρόκειτο για αυτοκτονία, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Αρκετοί fans των Prodigy έχουν υπογράψει διαδικτυακή καμπάνια για την ανέγερση αγάλματος του Flint στην πόλη Braintree, εκεί όπου ιδρύθηκε η μπάντα το 1990.

Latest from IN FOCUS

Go to Top