ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ

Η συναυλιακή ιστορία των Rush σε 400 σελίδες

Ένα νέο βιβλίο με την επίσημη σύνοψη των περιοδειών των Rush πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019. Ο πλήρης τίτλος του είναι Rush: Wandering The Face Of The Earth-The Official Touring History και την συγγραφή του έχουν επιμεληθεί οι Skip Daly και Eric Hansen, με τις ευλογίες και την…

Ένα νέο βιβλίο με την επίσημη σύνοψη των περιοδειών των Rush πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019.

Ο πλήρης τίτλος του είναι Rush: Wandering The Face Of The Earth-The Official Touring History και την συγγραφή του έχουν επιμεληθεί οι Skip Daly και Eric Hansen, με τις ευλογίες και την στήριξη των Καναδών progressive rock θρύλων.

Το βιβλίο περιλαμβάνει 416 σελίδες και περιλαμβάνει πληροφορίες για όλες τις περιοδείες των Rush, τις μπάντες που κατά καιρούς μοιράστηκαν την σκηνή μαζί τους, καθώς και πλούσιο ακυκλοφόρητο φωτογραφικό υλικό.

Η σύνοψη του βιβλίου αναφέρει: «Οι Alex Lifeson, Geddy Lee και Neil Peart έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά το 1974 μπροστά σε 11,000 θεατές. 40 χρόνια αργότερα, η τελευταία τους περιοδεία έκοψε 442,000 εισιτήρια. Αυτή είναι η ιστορία όσων έγιναν στο ενδιάμεσο».

«Στις σελίδες του υπάρχει το set-list κάθε συναυλίας, όλες οι support μπάντες και φωτογραφίες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας» καταλήγει το δελτίο τύπου που συνοδεύει το βιβλίο.

Οι Rush έπαιξαν το τελευταίο τους show στο Los Angeles, την 1η Αυγούστου 2015.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΒΙΒΛΙΟ

Go to Top