ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεργάζονται ξανά Tony Iommi και Tony Martin;

Το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά οι Tony Iommi και Tony Martin εξετάζει ο κιθαρίστας των Black Sabbath, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας περιοδείας των heavy metal θρύλων. Ο Martin ήταν ο τραγουδιστής των Black Sabbath σε δύο περιόδους ανάμεσα στο 1987 και 1997 ηχογραφώντας μαζί τους τα albums «The Eternal…

Το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά οι Tony Iommi και Tony Martin εξετάζει ο κιθαρίστας των Black Sabbath, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας περιοδείας των heavy metal θρύλων.

Ο Martin ήταν ο τραγουδιστής των Black Sabbath σε δύο περιόδους ανάμεσα στο 1987 και 1997 ηχογραφώντας μαζί τους τα albums «The Eternal Idol», «Headless Cross», «Tyr», «Cross Purposes» και «Live & Forbidden».

Ο Iommi σχεδιάζει την επανακυκλοφορία των παραπάνω albums, λέγοντας πως σε αυτές θα ήθελε να προσθέσει και κάποια νέα κομμάτια που θα γράψει με τον Martin.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν ξανά πρόσφατα σε μια εκδήλωση για τη μνήμη του drummer Cozy Powell, με τον τραγουδιστή να προσθέτει: «Συνάντησα ξανά τον Tony και είχαμε μια πολύ εγκάρδια χειραψία και συνομιλία. Ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε μετά απο 15 χρόνια. Απο ότι φαίνεται, θα συνεργαστούμε ξανά».

Οι Sabbath συνεχίζουν βέβαια να βρίσκονται σε περιοδεία με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται αργότερα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top