Με πολλές αναφορές στην έντονη σεξουαλική του ζωή κυκλοφορεί το «David Bowie: A Life».

Αποκαλύψεις που σοκάρουν υπόσχεται η νέα βιογραφία του David Bowie με τίτλο «David Bowie: A Life» που θα κυκλοφορήσει στις 12 του ερχόμενου μήνα.

Το βιβλίο έχει γραφτεί από τον Dylan Jones, ο οποίος το περιγράφει ως το πιο ενδοσκοπικό πορτραίτο που έχει γίνει ποτέ στον David Bowie.

Σε αυτό, αναφέρονται ορισμένα ακραία περιστατικά από την σεξουαλική ζωή του Bowie, ιδιαίτερα μάλιστα κατά την περίοδο που μεσουρανούσε και το alter ego του, ο Ziggy Stardust.

Μια από τις groupies του Bowie στα 70s, αποκαλύπτει στον συγγραφέα του βιβλίου πως τον Σεπτέμβρη του 1972, ο τραγουδιστής δέχθηκε πρόταση να συμμετέχει σε σεξουαλική πράξη με ένα πτώμα, με τον ίδιο πάντως να την απορρίπτει.

«Ποιος νομίζεις ότι είμαι; Πως πιστεύεις ότι θα δεχόμουν κάτι τέτοιο;» είπε χαρακτηριστικά.

Στο «David Bowie: A Life» περιλαμβάνονται και άλλες λεπτομέρειες της σεξουαλικής ζωής του Άγγλου star, ο οποίος είχε πολλές συντρόφους στα 70s και 80s.

Η βιογραφία έχει και αναφορές στην παιδική ηλικία του Bowie, τα χρόνια του στο μεταπολεμικό Brixton και φυσικά φτάνει μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο David Bowie πέθανε στις 11 Ιανουαρίου 2016 μετά από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Άγγλος θρύλος άφησε την τελευταία του πνοή 3 μέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του album «Blackstar» και 2 μέρες μετά τα 69α του γενέθλια.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST