ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS/TOP STORIES

Συντονιστείτε στο νέο 24ωρο ραδιόφωνο των Beatles!

Στις 18 Μαΐου το The Beatles Channel βγαίνει στον αέρα από το SiriusXM. Το πρώτο ραδιοφωνικό κανάλι των Beatles αναμένεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 18 του μήνα! Πρόκειται για ένα 24ωρο κανάλι που θα σχετίζεται με τα Σκαθάρια και θα περιλαμβάνει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα με μουσική, άφθονα κουίζ…

Στις 18 Μαΐου το The Beatles Channel βγαίνει στον αέρα από το SiriusXM.

Το πρώτο ραδιοφωνικό κανάλι των Beatles αναμένεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 18 του μήνα!

Πρόκειται για ένα 24ωρο κανάλι που θα σχετίζεται με τα Σκαθάρια και θα περιλαμβάνει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα με μουσική, άφθονα κουίζ και διαγωνισμούς και με trivia που θα σχετίζονται με το σπουδαιότερο συγκρότημα όλων των εποχών.

Το κανάλι θα είναι συνδρομητικό, με τους fans ωστόσο να μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν το περιεχόμενό του δωρεάν για ολόκληρο τον Μάη.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το εγχείρημα» δήλωσε ο πρόεδρος του SiriusXM Channel Scott Greenstein.

Και πρόσθεσε: «Δουλέψαμε αρκετά με την μπάντα και πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει κάτι πολύ σπουδαίο και ζωτικό για την ιστορία της μπάντας».

Στο Beatles Channel οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να ακούνε επιλεγμένα set-lists από guest DJs, συνεντεύξεις, καθώς και πολλές ακόμα εκπομπές για το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι έχει την έγκριση τόσο του Ringo Starr όσο και του sir Paul McCartney, με τον δεύτερο να σημειώνει: «Ακόμα θυμάμαι πως νιώσαμε όταν ακούσαμε για πρώτη φορά τη μουσική μας στο ραδιόφωνο. Τώρα, μετά από 50 και πλέον χρόνια, έχουμε το δικό μας ραδιόφωνο… 8 μέρες την εβδομάδα».

Όλα αυτά, στο περιθώριο της επανακυκλοφορίας του θρυλικού «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» το οποίο θα κυκλοφορήσει με πλούσιο bonus υλικό στις 26 Μαΐου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top