Τα εναπομείναντα μέλη των Motorhead σκέφτονται να δώσουν επιλεγμένα shows στη μνήμη του Lemmy

R NEWS TEAM
Posted on Ιανουάριος 11, 2018, 7:25 πμ
38 secs

Ο Phil Campbell αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rock Talk With Mitch Lafon, πως στα σκαριά υπάρχει μια σειρά από επιλεγμένες εμφανίσεις με εκλεκτούς καλεσμένους, για να τιμηθεί η μνήμη του Lemmy.

Αν και προς το παρόν όλα βρίσκονται υπό σκέψη, ο βετεράνος κιθαρίστας ο οποίος πλέον δισκογραφεί με τη νέα του μπάντα Phil Campbell & The Bastard Sons, τόνισε πως δε θα πρόκειται για μια περιοδεία που σκοπό έχει να αποκομίσει κέρδη από τους fans των Motorhead, αλλά μερικά προσεγμένα και επιλεκτικά shows.

«Θέλουμε να κάνουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Θα είναι κάποια shows σε επιλεγμένα μέρη σε όλο τον κόσμο και στο πλευρό μας θα έχουμε και μερικούς πολύ αξιόλογους καλεσμένους. Έτσι θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Lemmy αλλά και την ιστορία του συγκροτήματος» είπε ο κιθαρίστας.

Και πρόσθεσε: «Δε θα πρόκειται για περιοδεία. Το τονίζω αυτό. Είναι μερικά πολύ συγκεκριμένα shows. Είναι κάτι που κοιτάμε και θα αποφασιστεί σύντομα».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Campbell μίλησε και για το προσωπικό του album το οποίο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια και στο οποίο θα συμμετέχουν τεράστιες rock/metal προσωπικότητες όπως οι Rob Halford (Judas Priest), Whitfield Crane (Ugly Kid Joe), Chris Fehn (Slipknot), Matt Sorum (Guns N Roses), Dee Snider (Twisted Sister), Joe Satriani και Benji Webbe (Skinred).

«Θα προσπαθήσω να κυκλοφορήσω το album αυτό μέσα στο 2018. Έχει ολοκληρωθεί το 60%-70%. Έπρεπε να αφοσιωθώ στο ντεμπούτο των Phil Campbell & The Bastard Sons. Αυτό τελείωσε, οπότε τώρα μπορώ να δουλέψω πάνω στο προσωπικό μου LP».

Ο Campbell ρωτήθηκε και για το βιβλίο που ετοίμαζε με ανέκδοτες ιστορίες μέσα από την πορεία του στους Motorhead: «Το σταμάτησα το βιβλίο. Είχα πολλά στο μυαλό μου φέτος και δεν υπήρχε καθόλου χρόνος. Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω αν θέλω να το συνεχίσω. Μερικά πράγματα καλό είναι να μένουν κρυφά. Από την άλλη, σίγουρα υπάρχουν πολύ αστείες ιστορίες».

Το ντεμπούτο των Phil Campbell & The Bastard Sons «The Age Of Absurdity» θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 26 Ιανουαρίου.

Τον Σεπτέμβρη του 2017 κυκλοφόρησε η πρώτη συλλογή με διασκευές των Motorhead με τίτλο «Under Cover».

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST