Τα μελλοντικά εισιτήρια της Ticketmaster θα έχουν τεχνολογία face recognition!

R NEWS TEAM
Posted on Μάιος 09, 2018, 7:00 πμ
5 secs

Έχετε βρεθεί ποτέ στην δυσάρεστη θέση να χάσετε το εισιτήριο της αγαπημένης σας συναυλίας, λίγες μόνο ώρες πριν την πραγματοποίησή της;

Η Ticketmaster σκοπεύει να βάλει ένα τέλος σε όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να προκαλεί η έκδοση, η εκτύπωση και η φύλαξη ενός φυσικού εισιτηρίου, λανσάροντας μια νέα καινοτομία που θα επιτρέπει στον κάτοχο του ψηφιακού εισιτηρίου να εισάγει την φωτογραφία του ηλεκτρονικά, γεγονός που θα του επιτρέπει να εισέρχεται αυτόματα στο θέαμα που έχει επιλέξει χωρίς να φέρει μαζί του κάποιο αποδεικτικό αγοράς.

Η Live Nation Entertainment, μητρική εταιρία της Ticketmaster, συνεργάζεται με την Blink Identity πάνω σε αυτό το project που θα κάνει την ζωή των θεατών πιο εύκολη, ενώ θα ενισχύσει και την ασφάλεια σε χώρους με μαζική προσέλευση θεατών.

«Η καινοτομία αυτή θα μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε τον κάτοχο του εισιτηρίου, ακόμα και αν αυτός δεν κοιτάζει απευθείας στην κάμερα» λένε οι άνθρωποι της Ticketmaster, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο ελπίζουν πως θα χτυπήσουν ακόμα και την μαύρη αγορά εισιτηρίων, ειδικά σε μεγάλα γεγονότα.

Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, σύμφωνα πάντα με τους εμπνευστές του εγχειρήματος, θα δώσει την δυνατότητα ταχύτερης εξυπηρέτησης, ιδιαίτερα σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, σε μουσικά φεστιβάλ, αλλά και σε θέατρα και άλλα θεάματα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι διαθέσιμα τα «έξυπνα εισιτήρια», με τους σκεπτικιστές να κάνουν λόγο για ακόμα μια παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ειδικά μετά και το πρόσφατο σκάνδαλο με το facebook.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST