ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ταινία γίνεται το «Blood On The Tracks» album του Bob Dylan

Το κλασικό album του Bob Dylan «Blood On The Tracks» πρόκειται να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, από τον σκηνοθέτη των «Call Me By Your Name» και «Suspiria», Luca Guadagino. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σκηνοθέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην New Yorker, στην οποία δήλωσε ότι δουλεύει πάνω…

Το κλασικό album του Bob Dylan «Blood On The Tracks» πρόκειται να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, από τον σκηνοθέτη των «Call Me By Your Name» και «Suspiria», Luca Guadagino.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σκηνοθέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην New Yorker, στην οποία δήλωσε ότι δουλεύει πάνω στο project και τους χαρακτήρες της ταινίας, η οποία φυσικά θα διαδραματίζεται στα 70s.

Όλα αυτά, τη στιγμή που το θρυλικό album του 1975 θα κυκλοφορήσει σε box set με τίτλο «More Blood, More Tracks» στις 2 Νοεμβρίου. Στο κουτί θα περιλαμβάνονται όλα τα κομμάτια του album καθώς και B-Side, demos, εναλλακτικές εκτελέσεις και live outtakes.

Ο Luca Guadagino προετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Suspiria», η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 16 Νοεμβρίου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, την μουσική για το remake της θρυλικής ταινίας έχει συνθέσει ο frontman των Radiohead, Thom Yorke.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top