Ταινίες πρώτης προβολής μέσω της εφαρμογής Smart Cinema

R NEWS TEAM
Posted on Μάιος 18, 2018, 7:09 πμ
8 secs

Θα πληρώνεις εισητήριο όπως στον κινηματογράφο.

Στην Κίνα φαίνεται ότι όλα πια μπορείς να τα κάνεις με το κινητό. Μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες πρώτης προβολής στα κινητά τους αναμένεται να εκτοξεύσει τα νούμερα του κινεζικού box office.

Κατά τη διάρκεια της 14ης Έκθεσης Πολιτιστικής Βιομηχανίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Σετσέν, ο διευθύνων σύμβουλος του Smart Cinema Τζακ Γκάο παρουσιάζοντας την εφαρμογή, η οποία άρχισε να λειτουργεί πιλοτικά αυτόν τον μήνα, είπε ότι το Smart Cinema αναμένεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά με τους παραδοσιακούς κινηματογράφους.

Οι χρήστες-θεατές θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα συνεχούς ροής του Smart Cinema με ταινίες πρώτης προβολής και θα μπορούν να επιλέγουν ποια ταινία θέλουν να δουν στο κινητό τους, πληρώνοντας το εισιτήριο μέσω άλλης εφαρμογής. Αυτό αναμένεται να εκτοξεύσει τις πωλήσεις του κινεζικού box office, καθώς τα χρήματα αυτά θα συνυπολογίζονται στα συνολικά έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων στις αίθουσες.

Μία κάτοικος της βόρειας επαρχίας Χεμπέι της Κίνας δήλωσε ότι μέσω της εφαρμογής κατέβασε στο κινητό της το χολιγουντιανό μπλοκμπάστερ «Jurassic World: Fallen Kingdom», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Κίνα τον Ιούνιο. Η κοπέλα εξηγεί ότι δουλεύει πολύ και δεν έχει σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο να πηγαίνει στον κινηματογράφο, η εφαρμογή όμως της επιτρέπει να βλέπει ταινίες πρώτης προβολής την ώρα της μετακίνησης από ή προς τη δουλειά της.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST