ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Tardive Dyskinesia – Harmonic Confusion

Αν έχεις ήδη αποκτήσει το «Harmonic Confusion» των Tardive Dyskinesia, τότε πιθανότητα να υπερηφανεύεσαι τόσο για την επιλογή του album που έκανες, όσο και για το γεγονός ότι αποτελεί ώριμο «παιδί» μιας εγχώριας μπάντας. Οι progressive/djent metalers, οι οποίοι μετρούν δώδεκα χρόνια δημιουργικής παρουσίας, σε αυτή την τέταρτη full length…

Αν έχεις ήδη αποκτήσει το «Harmonic Confusion» των Tardive Dyskinesia, τότε πιθανότητα να υπερηφανεύεσαι τόσο για την επιλογή του album που έκανες, όσο και για το γεγονός ότι αποτελεί ώριμο «παιδί» μιας εγχώριας μπάντας. Οι progressive/djent metalers, οι οποίοι μετρούν δώδεκα χρόνια δημιουργικής παρουσίας, σε αυτή την τέταρτη full length δουλειά τους, μοιράζουν το ταλέντο, την ενέργεια και τον εξελιγμένο ήχο τους απλόχερα και παρουσιάζουν δέκα κομμάτια υψηλών ταχυτήτων, με  σαρωτικά riffs, δυνατά τύμπανα και σκληροπυρηνικά φωνητικά. Δίχως να ξεχωρίζω κομμάτια από αυτή την εξαιρετική κυκλοφορία, θα σταθώ στο πιασάρικο «Savior Complex» με το σαξόφωνο του Βασίλη Σαλτίκη να κλέβει την παράσταση δίνοντάς μας μια άλλη οπτική της μπάντας.

Συγκρότημα: Tardive Dyskinesia
Album: Harmonic Confusion
Label: Playfalse Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 09/09/2016

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top