ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Tedeschi Trucks Band – Signs

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην μουσική, η Susan Tedeschi και ο Derek Trucks επιστρέφουν στην δισκογραφία με τον τέταρτο δίσκο τους, υμνώντας ξανά την Αμερικανική μουσική παράδοση, όπως αυτή εκφράζεται από τα ηλεκτρικά blues, το southern rock, την country και την soul. Έχοντας στο πλευρό τους μια σπουδαία ομάδα…

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην μουσική, η Susan Tedeschi και ο Derek Trucks επιστρέφουν στην δισκογραφία με τον τέταρτο δίσκο τους, υμνώντας ξανά την Αμερικανική μουσική παράδοση, όπως αυτή εκφράζεται από τα ηλεκτρικά blues, το southern rock, την country και την soul. Έχοντας στο πλευρό τους μια σπουδαία ομάδα μουσικών, το δίδυμο τα καταφέρνει εξαιρετικά, με τις εκπληκτικές κιθάρες δια χειρός κυρίας Tedeschi, αλλά και τα παθιασμένα της φωνητικά να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αν θεωρείτε τις δουλειές των Joe Bonamassa/Beth Hart αγαπημένες, επενδύστε στην αυθεντικότητα του «Signs» και δεν θα χάσετε.

Συγκρότημα: Tedeschi Trucks Band
Album: Signs
Label: FanTasy
Ημ. Κυκλοφορίας: 15/02/2019

Γεννημένος τo 1968, ο Στέλιος Μπασμπαγιάννης, διαφωνεί με όλους. Όσους έχουν άποψη ,που δεν είναι η δική του και όσους δεν έχουν, γιατί δεν ασπάζονται τη δική του. Ασχολείται εδώ και χρόνια με την τέχνη της προώθησης θεραπευτικών ουσιών. Παράλληλα ασχολείται με την ευγενή τέχνη της μουσικής, ως συντάκτης σε διάφορα μέσα από το 1986. Το βιβλίο είναι η άλλη του μεγάλη αγάπη, που του επιτρέπει το ταξίδι ακόμη και ελλείψει χρημάτων. Πολιτικά ακραίος αντιπαθεί τη διαφθορά της αστικής δημοκρατίας, τον λαϊκισμό των Ελλήνων και τον υποκριτικό χαρακτήρα τους. Αν ήταν ζώο (κάποιοι λένε ότι είναι ) θα ήταν λύκος.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top