ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Η τελευταία συναυλία των Black Sabbath στους κινηματογράφους

Σε 1500 αίθουσες σε όλο τον κόσμο θα προβληθεί η ταινία «Black Sabbath: The End Of The End», η οποία καταγράφει την τελευταία συναυλία του συγκροτήματος στην Genting Arena του Birmingham. Οι οπαδοί των Sabbath δεν θα δουν μόνο αυτή την ιστορική συναυλία, αλλά και υλικό από τα παρασκήνια και…

Σε 1500 αίθουσες σε όλο τον κόσμο θα προβληθεί η ταινία «Black Sabbath: The End Of The End», η οποία καταγράφει την τελευταία συναυλία του συγκροτήματος στην Genting Arena του Birmingham.

Οι οπαδοί των Sabbath δεν θα δουν μόνο αυτή την ιστορική συναυλία, αλλά και υλικό από τα παρασκήνια και το στούντιο, όπου το συγκρότημα παίζει τραγούδια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο setlist. «Ήταν πολύ δύσκολο να πούμε αντίο στους fans, οι οποίοι ήταν τρομερά πιστοί όλα αυτά τα χρόνια. Στην αρχή της καριέρας μας δεν μπορούσαμε ούτε να ονειρευτούμε ότι μετά από 49 χρόνια θα παίζαμε στο σπίτι μας το τελευταίο live» δηλώνουν τα μέλη των Sabbath.

H ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Dick Curruthers, ο οποίος είχε δουλέψει και στο «Celebration Day» των Led Zeppelin, και θα προβληθεί μόνο στις 28 Σεπτεμβρίου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top