ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος η δισκογραφία για τους Kiss;

Οικονομικό κίνητρο για την δημιουργία ενός νέου album θέλει ο Gene Simmons για να μπει ξανά στο studio. Κανέναν ενδιαφέρον δεν βρίσκει πλέον στη δισκογραφία ο Gene Simmons των Kiss, τονίζοντας πως για να ξαναμπεί στο studio και να ηχογραφήσει ακόμα έναν δίσκο θα χρειαστεί «ένα οικονομικό μοντέλο που να…

Οικονομικό κίνητρο για την δημιουργία ενός νέου album θέλει ο Gene Simmons για να μπει ξανά στο studio.

Κανέναν ενδιαφέρον δεν βρίσκει πλέον στη δισκογραφία ο Gene Simmons των Kiss, τονίζοντας πως για να ξαναμπεί στο studio και να ηχογραφήσει ακόμα έναν δίσκο θα χρειαστεί «ένα οικονομικό μοντέλο που να λειτουργεί».

Μιλώντας στο SDR Show ο Simmons τόνισε: «Πλέον ο κόσμος έχει αποφασίσει πως δε θέλει να πληρώσει για μουσική. Οι Kiss δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Κάποιοι νομίζουν πως επειδή δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα δεν πρέπει να πληρώνουν για την μουσική μας».

Και συνέχισε: «Προσωπικά είμαι αρκετά φιλάνθρωπος. Όμως θέλω εγώ να αποφασίζω το πόσα θα δίνω και που. Συνεπώς, το να κάνω άλλον έναν δίσκο με τους Kiss, χωρίς να υπάρχει το οικονομικό κίνητρο, είναι κάτι που δε με ενδιαφέρει».

Από τη μεριά του πάντως ο Paul Stanley είχε τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν: «Είναι μια αρκετά περίπλοκη περίπτωση. Οικονομικά κάτι τέτοιο είναι ασύμφορο καθώς ο κόσμος πλέον δεν αγοράζει albums. Εγώ μπορεί να μην έχω πρόβλημα να πληρώσω το ενοίκιο μου, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο με τις νέες μπάντες».

Και ολοκλήρωσε: «Καλλιτεχνικά μιλώντας, αν σε γεμίζει η δημιουργία ενός δίσκου, τότε θα πρέπει να μπεις στο studio. Εμείς κάθε φορά που ολοκληρώνουμε έναν δίσκο για τους Kiss λέμε…»Αυτό είναι». Έτσι νιώσαμε όταν δημιουργήσαμε τα τελευταία μας albums και προσωπικά μιλώντας, θα ήθελα να γράψουμε ακόμα έναν δίσκο».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Kiss, «Monster», κυκλοφόρησε το 2012 και πούλησε 56,000 κόπιες στις Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της, σκαρφαλώνοντας στο Νο.3 του Billboard chart.

Το αμέσως προηγούμενο album των βετεράνων rockers, «Sonic Boom», του 2009, πούλησε 108,000 κόπιες φτάνοντας στο Νο.2 των charts.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top