ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος εποχής: Αποχώρησε ο Tom Meighan από τους Kasabian

Έπειτα από 23 χρόνια πορείας πίσω από το μικρόφωνο. Μετά από 23 χρόνια πορείας, ο Tom Meighan, frontman των Kasabian, αποχώρησε από το συγκρότημα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Βελούδινο το διαζύγιο με το συγκρότημα. Αβέβαιο το μέλλον των Άγγλων rockers. «Ο Tom αντιμετώπισε πολλά προσωπικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, κάτι που…

Έπειτα από 23 χρόνια πορείας πίσω από το μικρόφωνο.

Μετά από 23 χρόνια πορείας, ο Tom Meighan, frontman των Kasabian, αποχώρησε από το συγκρότημα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Βελούδινο το διαζύγιο με το συγκρότημα. Αβέβαιο το μέλλον των Άγγλων rockers.

«Ο Tom αντιμετώπισε πολλά προσωπικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, κάτι που επηρέασε την παρουσία του στους Kasabian. Πλέον θα μαζέψει όλες τις δυνάμεις του προκειμένου να βάλει την ζωή του σε τάξη» αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

«Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα περισσότερο» κλείνει την ανακοίνωση του το συγκρότημα από το Leicester.

Ο Meighan ήταν ιδρυτικό μέλος των Kasabian μαζί με τον κιθαρίστα Serge Pizzorno. Η μπάντα ιδρύθηκε το 1997 παίρνοντας το όνομα του από την Linda Kasabian, μέλος της σέχτας του Charles Manson.

Ο Meighan αντιμετωπίζει εδώ και μερικά χρόνια ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας του χωρισμού του από την σύντροφό του Kim James, για τα οποία μάλιστα είχε μιλήσει το 2017 στο Q Magazine.

«Ο δίσκος μας «For Crying Out Loud» μου έσωσε την ζωή. Δεν ξέρω που θα βρισκόμουν τώρα χωρίς αυτό».

Το μέλλον των Kasabian αυτή την στιγμή βρίσκεται στον αέρα, με τις αποφάσεις πλέον για το μέλλον του group να βρίσκονται στα χέρια του Serge Pizzorno.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top