ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος εποχής: Οι Slayer έδωσαν την τελευταία τους συναυλία

Στο Forum του Los Angeles η τελευταία συναυλία του group. Το τελευταίο show της ιστορίας τους έδωσαν οι Slayer σε ένα κατάμεστο Forum του Los Angeles, ρίχνοντας αυλαία στην πλούσια καριέρα τους. Το θρυλικό συγκρότημα ανέβηκε στην σκηνή για τελευταία φορά παίζοντας συνολικά ζωντανά 20 τραγούδια. Στο πλευρό της μπάντας…

Στο Forum του Los Angeles η τελευταία συναυλία του group.

Το τελευταίο show της ιστορίας τους έδωσαν οι Slayer σε ένα κατάμεστο Forum του Los Angeles, ρίχνοντας αυλαία στην πλούσια καριέρα τους.

Το θρυλικό συγκρότημα ανέβηκε στην σκηνή για τελευταία φορά παίζοντας συνολικά ζωντανά 20 τραγούδια. Στο πλευρό της μπάντας βρέθηκαν οι Phil Anselmo & The Illegals, Ministry και Primus.

Στο Forum βρέθηκαν και αρκετές προσωπικότητες της metal σκηνής όπως οι Kirk Hammett, King Diamond και Brian Slagel, αλλά και αστέρες του Hollywood όπως ο Jason Momoa, Joe Manganiello και Bill Burr.

https://www.instagram.com/p/B5hZ9Ygnkaw/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B5irv15nLx9/?utm_source=ig_embed

Τα τραγούδια που έπαιξαν ζωντανά στην τελευταία συναυλία της καριέρας τους οι Slayer:
South of Heaven
Repentless
Postmortem
World Painted Blood
Hate Worldwide
War Ensemble
Stain of Mind
Disciple
When the Stillness Comes
Born of Fire
Payback
Seasons in the Abyss
Jesus Saves
Chemical Warfare
Hell Awaits
Dead Skin Mask
Show No Mercy
Raining Blood
Mandatory Suicide
Angel Of Death

Ο Tom Araya, φυσικός ηγέτης των Slayer, απευθυνόμενος στο κοινό δήλωσε με συγκίνηση: «Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω να σας ευχαριστήσω που περάσατε μαζί μας τον χρόνο σας. Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Θα μου λείψετε. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως αποτελείτε σημαντικό μέρος της ζωής μου. Καληνύχτα, να είστε όλοι καλά».

Οι Slayer ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους στις 10 Μαΐου 2018 με πρόθεσή τους να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα shows.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top