ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/TV & MOVIES

Τεράστια αποτυχία για το «The Fanatic» του Fred Durst με τον John Travolta

Απογοητευτική η προσέλευση του κοινού τις πρώτες ημέρες προβολής. Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες έκανε το «The Fanatic, η νέα ταινία του Fred Durst των Limp Bizkit. Και αν το όνομα του John Travolta θα μπορούσε να αποτελεί πόλο έλξης για τους fans, δυστυχώς τα πράγματα για τους παραγωγούς δεν εξελίχθηκαν…

Απογοητευτική η προσέλευση του κοινού τις πρώτες ημέρες προβολής.

Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες έκανε το «The Fanatic, η νέα ταινία του Fred Durst των Limp Bizkit.

Και αν το όνομα του John Travolta θα μπορούσε να αποτελεί πόλο έλξης για τους fans, δυστυχώς τα πράγματα για τους παραγωγούς δεν εξελίχθηκαν καλά το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της ταινίας.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, τα έσοδα σε 52 κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών που παίχτηκε η ταινία ήταν $3,153. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί κινηματογράφοι έκοψαν μόλις… $10!

Ο John Travolta υποδύεται τον Moose, έναν stalker ο οποίος έχει γίνει η σκιά ενός αστέρα του σινεμά, με τον Durst να δηλώνει πως το film βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ούτε οι κριτικοί ήταν επιεικείς με την ταινία, με το The Wrap να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Η ταινία δεν σέβεται ούτε τους καλλιτέχνες, ούτε τους θεατές».

Ο John Travolta μίλησε για την ταινία, λέγοντας πως ο frontman των Limp Bizkit τον προσέγγισε προκειμένου να συνεργαστούν στην ταινία προσθέτοντας: «Δεν ήξερα πως ο Fred μπορούσε να κάνει μια τόσο καλή ταινία. Γνώριζα πως είναι καλός σκηνοθέτης, αλλά αυτή η ταινία με εξέπληξε».

Ο Fred Durst πραγματοποίησε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «The Education Of Charlie Banks» το 2007, στοιχίζοντας στους παραγωγούς $5 εκατομμύρια, φέρνοντας πίσω στα ταμεία μόνο $15,000.

Latest from TOP STORIES

Go to Top