ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τεστ DNA θα αποδειχθούν οι νόμιμοι κληρονόμοι της περιουσίας του Prince

Τεστ DNA θα κάνουν αρκετές δεκάδες ανθρώπων, οι οποίοι έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες ως κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του Prince. Ο Prince που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών δεν είχε παιδιά ενώ δεν είχε συντάξει διαθήκη, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται άτομα και να δηλώνουν συγγενείς. Η περιουσία…

Τεστ DNA θα κάνουν αρκετές δεκάδες ανθρώπων, οι οποίοι έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες ως κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του Prince.

Ο Prince που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών δεν είχε παιδιά ενώ δεν είχε συντάξει διαθήκη, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται άτομα και να δηλώνουν συγγενείς. Η περιουσία του Αμερικανού super star αγγίζει τα $500 εκατομμύρια δολάρια και αρκετοί επιτήδειοι προσπαθούν να πάρουν ένα μικρό έστω μέρος της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Mail, ο αριθμός των «κληρονόμων» έχει φτάσει τα 700 άτομα, με ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις να αγγίζουν τα όρια του κωμικού.

«Υπάρχει κάποιος που επειδή είχε μια αφίσα του Prince στο δωμάτιο του εμφανίστηκε δηλώνοντας πως έχει «αδερφικό» δέσιμο μαζί του. Δυστυχώς έχουμε αρκετά τέτοια περιστατικά» καταλήγει η πηγή της εφημερίδας.

Το γεγονός πως ο Prince δεν είχε συντάξει πάντως διαθήκη κάνει την νομική διαδικασία πολύπλοκη και ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top