ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Freeks – Shattered

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο τους album, οι Καλιφορνέζοι skate punk rockers επιστρέφουν στη δισκογραφία με το τρίτο τους album και πρώτο από την Ιταλική Heavy Psych Sounds. Γκαζιάρικο, τραχύ και ψυχεδελικό, το «Shattered» φλερτάρει άλλοτε με το ακατέργαστο garage και άλλοτε με το κλασικό rock n roll/punk, με κοινό…

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο τους album, οι Καλιφορνέζοι skate punk rockers επιστρέφουν στη δισκογραφία με το τρίτο τους album και πρώτο από την Ιταλική Heavy Psych Sounds. Γκαζιάρικο, τραχύ και ψυχεδελικό, το «Shattered» φλερτάρει άλλοτε με το ακατέργαστο garage και άλλοτε με το κλασικό rock n roll/punk, με κοινό παρανομαστή την αγάπη του κουιντέτου για την ψυχεδέλεια των 60s. Από το αλήτικο «Where Did You Go?», με το πιάνο πρωταγωνιστή, στο απίστευτα catchy και trippy «Blow Time Away» και από εκεί στα φασαριόζικα «Strange Mind» και «Ivana» με τις κιθάρες να «φωνάζουν» Motorhead, οι Freeks μπορεί να μην ανακαλύπτουν τον τροχό, περνάνε όμως καλά και αυτό φαίνεται. Με πρώην μέλη των Fu Manchu και Nebula, οι Freeks κυκλοφορούν έναν τίμιο δίσκο έχοντας μελετήσει καλά τις επιρροές τους.

Συγκρότημα: The Freeks
Album: Shattered
Label: Heavy Psych Sounds
Ημ. Κυκλοφορίας: 11/11/2016

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top