ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Η Third Man Records στο Bandcamp με τις ευλογίες των Raconteurs

Η Third Man Records του Jack White έκανε άνοιγμα και στο Bandcamp, με τους fans να μπορούν μέσω της δημοφιλούς ψηφιακής πλατφόρμας να αποκτήσουν τις κυκλοφορίες της εταιρίας. Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι Raconteurs ανέβασαν στην σελίδα την διασκευή στο «Hey Gyp (Dig The Slowness)» των Donovan, την οποία…

Η Third Man Records του Jack White έκανε άνοιγμα και στο Bandcamp, με τους fans να μπορούν μέσω της δημοφιλούς ψηφιακής πλατφόρμας να αποκτήσουν τις κυκλοφορίες της εταιρίας.

Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι Raconteurs ανέβασαν στην σελίδα την διασκευή στο «Hey Gyp (Dig The Slowness)» των Donovan, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Third Man Records αρκετοί από τους τίτλους της έχουν «ανέβει» και στην σελίδα στο Bandcamp, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλοι.

Θυμίζουμε πως οι πρόσφατα επανασυνδεδεμένοι Raconteurs ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή με το album «Help Us Stranger».

Ο νέος δίσκος των Αμερικανών rockers θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου από την Third Man Records φυσικά.

 

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top