ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Οι Thirty Seconds To Mars μας δίνουν μια γεύση από το ντοκιμαντέρ τους «A Day In The Life Of America» με το video clip του «Walk On Water»

Οι Thirty Seconds To Mars κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το κομμάτι «Walk On Water», το οποίο αποτελεί πρόγευση του επερχόμενου ντοκιμαντέρ τους «A Day In The Life Of America». Για το video, όπως και για το ντοκιμαντέρ, το συγκρότημα του Jared Leto ζήτησε από τους fans να…

Οι Thirty Seconds To Mars κυκλοφόρησαν το νέο τους video clip για το κομμάτι «Walk On Water», το οποίο αποτελεί πρόγευση του επερχόμενου ντοκιμαντέρ τους «A Day In The Life Of America».

Για το video, όπως και για το ντοκιμαντέρ, το συγκρότημα του Jared Leto ζήτησε από τους fans να στείλουν οπτικοακουστικό υλικό απαντώντας στην ερώτηση: «Τι σημαίνει για εσάς η Αμερική».

Στην έκκληση της μπάντας απάντησαν περισσότεροι από 10,000 συμμετέχοντες οι οποίοι την ημέρα της Ανεξαρτησίας (4 Ιουλίου) μαγνητοσκόπησαν και έστειλαν τις ιδέες τους στο συγκρότημα. Κάποιο από αυτό το υλικό μπορείτε να δείτε και στο video για το κομμάτι παρακάτω.

Ο Leto είχε δηλώσει για το πορτραίτο της σύγχρονης Αμερικής που ετοιμάζει: «Θέλουμε τα πάντα… ολόκληρο τον κύκλο της ζωής. Ένα νεογέννητο μωρό, έναν δισεκατομμυριούχο, μια οικογένεια που ζει σε άσυλο, αστυνομικούς να περιπολούν στους δρόμους, διαδηλωτές, πρόσφυγες, ήρωες της ζωής, οδηγούς φορτηγών, πόρνες, πυροσβέστες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας μας. Θέλουμε να δείξουμε όλη την πραγματική Αμερική. Τη δική σας Αμερική».

Το «Walk On Water» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο -άτιτλο μέχρι στιγμής- album των Thirty Seconds To Mars, το οποίο θα είναι μια μίξη synth-pop, folk και country/rock. Ο δίσκος αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top