ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Three Days Grace – Outsider

Με την κυκλοφορία του «Outsider» δύο πράγματα μπορεί να συμβούν. Είτε οι (πολλοί) οπαδοί τους θα συνεχίσουν να τους λατρεύουν, αποδεχόμενοι τον Matt Walst στα φωνητικά, είτε θα αναπολούν τις μέρες και τα έργα του Adam Gontier. Όσοι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, θα απολαύσουν το hard rock της μπάντας από…

Με την κυκλοφορία του «Outsider» δύο πράγματα μπορεί να συμβούν. Είτε οι (πολλοί) οπαδοί τους θα συνεχίσουν να τους λατρεύουν, αποδεχόμενοι τον Matt Walst στα φωνητικά, είτε θα αναπολούν τις μέρες και τα έργα του Adam Gontier. Όσοι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, θα απολαύσουν το hard rock της μπάντας από το Toronto, αν και σε αρκετά σημεία διακρίνω μια μονοτονία, ενώ και στιχουργικά διακρίνω μια κόπωση. Οι Three Days Grace έχουν «μαλακώσει» ελαφρώς τον ήχο τους σε μια προσπάθεια τους να αυξήσουν το ακροατήριο τους. Αν προσέξουν τις συνθέσεις τους στο μέλλον, θα συνεχίσουν να έχουν συμβόλαιο με την επιτυχία.

Συγκρότημα: Three Days Grace
Album: Outsider
Label: RCA
Ημ. Κυκλοφορίας: 09/03/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top