ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Το θρυλικό Καλιφορνέζικο club Troubadour εκπέμπει SOS

«Κάθε βοήθεια είναι σημαντική για εμάς». Η πανδημία και το κλείσιμο των καταστημάτων για την καταπολέμηση της διασποράς του COVID-19 έχει ανατρέψει όλα τα σχέδια των ανθρώπων της εστίασης, του εμπορίου και της διασκέδασης. Το θρυλικό Troubadour club στο Los Angeles, ένα από τα πιο γνωστά live venues στην Καλιφόρνια,…

«Κάθε βοήθεια είναι σημαντική για εμάς».

Η πανδημία και το κλείσιμο των καταστημάτων για την καταπολέμηση της διασποράς του COVID-19 έχει ανατρέψει όλα τα σχέδια των ανθρώπων της εστίασης, του εμπορίου και της διασκέδασης. Το θρυλικό Troubadour club στο Los Angeles, ένα από τα πιο γνωστά live venues στην Καλιφόρνια, αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, ζητώντας βοήθεια από τους θαμώνες του.

Το 500 θέσεων venue άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το μακρινό 1957 και σε αυτό έχουν εμφανιστεί τεράστια ονόματα της μουσικής όπως ο Elton John, ο Tom Waits, οι Motley Crue, οι Slayer, οι Metallica και οι Guns N Roses.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επανασύνδεση των Guns N Roses με τους Slash και Duff McKagan ξεκίνησε συναυλιακά το 2016 από το Troubadour club.

Το club ξεκίνησε πρόσφατα μια online καμπάνια προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα, έχοντας ως στόχο τα $50,000.

«Ανησυχώ γιατί θεωρώ πως είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μετά από αυτό» λέει η ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια Christine Karayan.

«Είμαστε μια μικρή ανεξάρτητη μουσική σκηνή που δίνει δουλειά σε 20 ανθρώπους. Η ομάδα μας αποτελείται από bartenders, τεχνικούς, ηχολήπτες και λοιπό προσωπικό. Είναι αυτοί που σας καλωσορίζουν και φροντίζουν για εσάς» προσθέτει η Karayan.

«Αν πρόκειται -και το τονίζω αυτό- να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, θα χρειαστούμε όλη την βοήθεια από κάθε κατεύθυνση» ολοκληρώνει την τοποθέτηση της στους Los Angeles Times η Karayan.

Μέχρι στιγμής, η βοήθεια των fans είναι συγκινητική καθώς ήδη έχουν μαζευτεί κάτι περισσότερα από $49,000 μέσω της online καμπάνιας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top