Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Kiss να πατεντάρουν την φράση «The End Of The Road»

R NEWS TEAM
Posted on Μάρτιος 20, 2018, 7:56 πμ
12 secs

Στο άκουσμα της είδησης πως οι Kiss κατέθεσαν επίσημη πρόταση ώστε να πατεντάρουν την φράση «The End Of The Road» «για ζωντανές εμφανίσεις συγκροτημάτων», οι fans υπέθεσαν πως οι βετεράνοι rockers θα ανακοίνωναν σύντομα την τελευταία τους περιοδεία.

Ωστόσο, σχεδόν ενάμιση μήνα μετά, οι Kiss τηρούν σιγή ιχθύος και δεν έχουν κάνει ανακοινώσεις σχετικά με ενδεχόμενη αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

Ο Paul Stanley αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του και να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την κίνηση της μπάντας. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Michael Cavacini, ο frontman των Kiss δήλωσε: «Δεν είναι η πρώτη φράση που πατεντάρουμε για καλλιτεχνικούς λόγους. Για να είμαι ειλικρινής, μου φάνηκε παράξενο που κανένας στο παρελθόν δεν είχε σκεφτεί να το κάνει».

Ο Stanley πρόσθεσε: «Η κίνηση αυτή έγινε γιατί θέλαμε να σιγουρέψουμε πως ο τίτλος αυτός θα χρησιμοποιηθεί για τον λόγο αυτό μόνο από εμάς. Όταν και όποτε το αποφασίσουμε φυσικά… «.

Για το εάν το τέλος των Kiss είναι κοντά, ο Stanley τόνισε: «Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος. Όταν θα έρθει το δικό μας, θέλουμε να είναι ηχηρό. Έτσι προχωρήσαμε στην συγκεκριμένη κίνηση να διασφαλίσουμε το The End Of The Road».

Οι Kiss είχαν ανακοινώσει την διάλυσή τους και πριν από 20 χρόνια, με την μπάντα να βγαίνει σε περιοδεία. Τότε, ο Stanley είχε πει πως η απόφαση αυτή είχε παρθεί μετά από πολλές συγκρούσεις και διαφωνίες ανάμεσα στα αυθεντικά μέλη της μπάντας και τα νόμιμα δικαιώματα από τα τραγούδια.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST