ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Με τη νόσο του Πάρκινσον διαγνώστηκε ο κιθαρίστας των Judas Priest Glenn Tipton

Τη μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον δίνει εδώ και αρκετά χρόνια ο κιθαρίστας των Judas Priest Glenn Tipton. Το πρόβλημα και η εξέλιξη της νόσου έχει γίνει πολύ πιο έντονο τα τελευταία χρόνια, με τον βετεράνο κιθαρίστα πλέον να μην μπορεί να ακολουθήσει το συγκρότημα στην επερχόμενη περιοδεία για…

Τη μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον δίνει εδώ και αρκετά χρόνια ο κιθαρίστας των Judas Priest Glenn Tipton.

Το πρόβλημα και η εξέλιξη της νόσου έχει γίνει πολύ πιο έντονο τα τελευταία χρόνια, με τον βετεράνο κιθαρίστα πλέον να μην μπορεί να ακολουθήσει το συγκρότημα στην επερχόμενη περιοδεία για το νέο album της μπάντας «Firepower».

Αν και αυτή τη στιγμή ο Tipton μπορεί να παίξει τα πιο εύκολα μέρη από τα κομμάτια των Judas Priest, η φύση της κατάστασής του αναγκάζει του Βρετανούς heavy metal θρύλους να στραφούν στον παραγωγό και κιθαρίστα των Hell, Andy Sneap, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Tipton στην περιοδεία.

«Θέλω να κάνω γνωστό σε όλους πως είναι απαραίτητο να βγουν οι Judas Priest στον δρόμο. Δεν φεύγω από το συγκρότημα, απλώς ο ρόλος μου έχει πλέον αλλάξει. Δεν αποκλείω την πιθανότητα να παίξω ξανά σε κάποια από τα κομμάτια του tour. Ανυπομονώ να δω όλους τους metal maniacs σύντομα» αναφέρει στην δήλωσή του ο Glenn Tipton.

Η ανακοίνωση των Judas Priest αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι ευλογία να βλέπεις τον Glenn να επιμένει για την πραγματοποίηση αυτής της περιοδείας. Είναι ένας αληθινός metal ήρωας. Ευχαριστούμε τον Andy που θα καλύψει το κενό».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Όπως είπε και ο Glenn, τον περιμένουμε οποιαδήποτε στιγμή στον δρόμο. Σε αγαπάμε Glenn».

Το «Firepower» κυκλοφορεί από την Epic Records στις 9 του ερχόμενου μήνα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top