ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Το διαμέρισμα του Jimi Hendrix ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό!

Το σπίτι στο οποίο έζησε ο Jimi Hendrix στο Λονδίνο την περίοδο 1968-1969 ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Το διαμέρισμα -που πλέον έχει διαμορφωθεί σε μουσείο- περιλαμβάνει αρκετά προσωπικά είδη του κιθαρίστα όπως ρούχα, αξεσουάρ και δίσκοι, μεταξύ των οποίων και μια κόπια του…

Το σπίτι στο οποίο έζησε ο Jimi Hendrix στο Λονδίνο την περίοδο 1968-1969 ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Το διαμέρισμα -που πλέον έχει διαμορφωθεί σε μουσείο- περιλαμβάνει αρκετά προσωπικά είδη του κιθαρίστα όπως ρούχα, αξεσουάρ και δίσκοι, μεταξύ των οποίων και μια κόπια του «Highway 61 Revisited» του Bob Dylan, η οποία έχει πάνω λεκέ απο αίμα του Hendrix!

Το διαμέρισμα του θρυλικού κιθαρίστα βρίσκεται στον αριθμό 23 της οδού Brook Street, δίπλα απο το Handel House, σπίτι του σπουδαίου Γερμανού μουσουργού George Frideric Handel, ο οποίος έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του στη Βρετανική πρωτεύουσα. Για τις εργασίες του σπιτιού χρειάστηκαν περίπου 2 χρόνια.

Η είσοδος για όσους θέλουν να επισκεφτούν τον χώρο είναι μόλις £7.50 Βρετανικές Λίρες.

Hendrixhome

Latest from ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Go to Top