ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το νέο τους album γράφουν οι Paramore

Η τραγουδίστρια των Paramore Hayley Williams αποκάλυψε μέσω Twitter πως η μπάντα ετοιμάζει το νέο της, πέμπτο συνολικά studio album, πρώτο μετά το ομώνυμο LP του 2013. Η είδηση αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά τις δηλώσεις της Williams, η οποία το 2015 είχε πει πως δε γνωρίζει τι θα συμβεί…

Η τραγουδίστρια των Paramore Hayley Williams αποκάλυψε μέσω Twitter πως η μπάντα ετοιμάζει το νέο της, πέμπτο συνολικά studio album, πρώτο μετά το ομώνυμο LP του 2013.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά τις δηλώσεις της Williams, η οποία το 2015 είχε πει πως δε γνωρίζει τι θα συμβεί με το συγκρότημα στο μέλλον.

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο μπασίστας της μπάντας Jeremy Davis ανακοίνωσε την αποχώρησή του απο το group, με την Williams και τον κιθαρίστα Taylor York να αποφασίζουν τη συνέχεια του group ως ντουέτο. Η αποχώρηση του Davis δεν ήταν η πρώτη για τους Paramore καθώς το 2010 είχαν αποχωρήσει τα αδέρφια Josh και Zac Farro.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top