ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Tom Morello: «Υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό των Audioslave»

Δεν έχει γίνει γνωστό αν και πότε θα κυκλοφορήσει το υλικό αυτό. Ο κιθαρίστας των Prophets Of Rage, Tom Morello, σε συνέντευξη που έδωσε στο Back Story μίλησε για τους Audioslave, λέγοντας πως υπάρχει αρκετό ακυκλοφόρητο υλικό από την μπάντα! Ο Morello είπε πως προς το παρόν δεν υπάρχουν πλάνα…

Δεν έχει γίνει γνωστό αν και πότε θα κυκλοφορήσει το υλικό αυτό.

Ο κιθαρίστας των Prophets Of Rage, Tom Morello, σε συνέντευξη που έδωσε στο Back Story μίλησε για τους Audioslave, λέγοντας πως υπάρχει αρκετό ακυκλοφόρητο υλικό από την μπάντα!

Ο Morello είπε πως προς το παρόν δεν υπάρχουν πλάνα ώστε να δει το συγκεκριμένο υλικό το φως της δημοσιότητας: «Αυτή την στιγμή δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι. Όμως υπάρχουν μερικά έτοιμα κομμάτια τα οποία ελπίζω πως κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσουν».

Ο Morello είχε τονίσει και στο παρελθόν πως η μπάντα είχε ηχογραφήσει επιπλέον υλικό από αυτό που τελικά κυκλοφόρησε στους τρεις δίσκους του σπουδαίου supergroup.

«Δεν βλέπω τον λόγο να μην δώσουμε στους fans αυτά τα τραγούδια» είχε πει στο Pulse Of Radio σε παλιότερη συνέντευξη του ο κιθαρίστας.

Οι Audioslave κυκλοφόρησαν από το 2002 ως και το 2007 τρία studio και ένα live album.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top