ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Απρίλη θέλει να μπει στο studio με τους Rolling Stones ο Keith Richards

Ο Keith Richards δήλωσε πως θέλει να μπει στο studio με τους Rolling Stones τον ερχόμενο Απρίλη, με σκοπό την ηχογράφηση ενός νέου δίσκου! Ο γερόλυκος rocker, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του προσωπικό studio album «Crosseyed Heart», μίλησε στους Sunday Times και έκανε τη δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά…

Ο Keith Richards δήλωσε πως θέλει να μπει στο studio με τους Rolling Stones τον ερχόμενο Απρίλη, με σκοπό την ηχογράφηση ενός νέου δίσκου!

Ο γερόλυκος rocker, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του προσωπικό studio album «Crosseyed Heart», μίλησε στους Sunday Times και έκανε τη δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά αυτά μπορεί να μεγαλώνουν αλλά ταυτόχρονα γίνονται καλύτεροι. Ανυπομονώ να μπω μαζί τους στο studio και να γράψουμε μαζί ένα νέο LP. Θα ήθελα αυτό να συμβεί τον Απρίλη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βετεράνος κιθαρίστας είχε πει νωρίτερα μέσα στη χρονιά πως τα μέλη των Rolling Stones έχουν συμφωνήσει να ηχογραφήσουν μαζί ακόμα ένα – πιθανότατα τελευταίο – studio album.

Ο τελευταίος δίσκος των Rolling Stones ήταν το «A Bigger Bang» του 2005.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top