ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Τον Απρίλιο στον δρόμο το ολόγραμμα του Frank Zappa

Η Eyeillusion, η εταιρία που ήταν πίσω από την περιοδεία του ολογράμματος του Ronnie James Dio, ανακοίνωσε το νέο της project «The Bizarre World Of Frank Zappa». Η περιοδεία του ολογράμματος του Zappa θα ξεκινήσει τον Απρίλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχουν προγραμματιστεί εννιά συναυλίες, και εν συνεχεία οι εμφανίσεις…

Η Eyeillusion, η εταιρία που ήταν πίσω από την περιοδεία του ολογράμματος του Ronnie James Dio, ανακοίνωσε το νέο της project «The Bizarre World Of Frank Zappa».

Η περιοδεία του ολογράμματος του Zappa θα ξεκινήσει τον Απρίλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχουν προγραμματιστεί εννιά συναυλίες, και εν συνεχεία οι εμφανίσεις θα μεταφερθούν και στην Μεγάλη Βρετανία.

Ως βάση των συναυλιών θα χρησιμοποιηθούν εκατοντάδες ώρες ακυκλοφόρητου οπτικού υλικού του Zappa, με την Eyeillusion να υπόσχεται ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα.

Στην σκηνή θα βρίσκονται οι επί χρόνια συνεργάτες του Frank Zappa, Ray White, Mike Keneally, Scott Thunes, Robert Martin και Joe Travers.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα ο γιος του Frank Zappa, Ahmet, είχε πει πως ο πατέρας του ήταν μεγάλος fan των ολογραμμάτων: «Είχαμε συζητήσει αρκετά την 3D τεχνολογία τότε και ήταν ένα θέμα που τον ενδιέφερε πολύ. Άλλωστε μισό κεφάλαιο από το The Real Frank Zappa Book το 1990 ήταν αφιερωμένο σε αυτό το θέμα».

Ο Ahmet Zappa αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφαση του να συμμετέχει και αυτός στην παραγωγή αυτού του show: «Νιώθω πως ολοκληρώνω κάτι που ξεκίνησε ο πατέρας μου πολλά χρόνια πριν».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top