ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Αύγουστο στο studio οι Ghost

Πιο σκοτεινό από το «Meliora» το νέο album των Σουηδών occult rockers. Σε ρυθμούς νέου album αρχίζουν να μπαίνουν σιγά-σιγά οι Ghost, οι οποίοι αναμένεται να μπουν στο studio για την ηχογράφηση των νέων του κομματιών τον ερχόμενου Αύγουστο. Ένα από τα Nameless Ghouls παραχώρησε συνέντευξη στο Metal Wani και…

Πιο σκοτεινό από το «Meliora» το νέο album των Σουηδών occult rockers.


Σε ρυθμούς νέου album αρχίζουν να μπαίνουν σιγά-σιγά οι Ghost, οι οποίοι αναμένεται να μπουν στο studio για την ηχογράφηση των νέων του κομματιών τον ερχόμενου Αύγουστο.

Ένα από τα Nameless Ghouls παραχώρησε συνέντευξη στο Metal Wani και αναφέρθηκε στο ύφος των νέων κομματιών, λέγοντας: «Οι ιδέες για τον δίσκο αναμένεται να είναι πιο σκοτεινές σε σχέση με το «Meliora», τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά».

Για το πόσο heavy θα είναι ο δίσκος, το Ghoul πρόσθεσε: «Πολλά από τα κομμάτια μας δεν είναι και τόσο heavy. Προφανώς και έχουμε μελωδίες και ο νέος δίσκος μας θα περιλαμβάνει και δυνατές στιγμές και πιο ήρεμα κομμάτια».

Προς το παρόν πάντως οι Ghost θα επικεντρωθούν στις επερχόμενες συναυλίες τους στην Βόρεια Αμερική, εκεί όπου θα είναι support στους Iron Maiden.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top