ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Ιανουάριο του 2020 ο νέος δίσκος του Ozzy Osbourne;

Βγήκαν ειδήσεις από τις νέες δηλώσεις της Sharon Osbourne. Ιδιαιτέρως αποκαλυπτική σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Ozzy Osbourne ήταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SiriusXM η Sharon Osbourne. Η σύζυγος και manager του madman αποκάλυψε πως ο νέος δίσκος του frontman των Black Sabbath έχει ολοκληρωθεί και πως πρόκειται να κυκλοφορήσει…

Βγήκαν ειδήσεις από τις νέες δηλώσεις της Sharon Osbourne.

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτική σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Ozzy Osbourne ήταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SiriusXM η Sharon Osbourne.

Η σύζυγος και manager του madman αποκάλυψε πως ο νέος δίσκος του frontman των Black Sabbath έχει ολοκληρωθεί και πως πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2020.

Η είδηση για τον δίσκο βέβαια δεν είναι καινούρια, με τον Ozzy να έχει ήδη πει από το καλοκαίρι πως έχει έτοιμα εννιά νέα κομμάτια, λέγοντας μάλιστα πως ο προσωρινός τίτλος του δίσκου είναι «Recuperation».

Η τελευταία προσωπική δισκογραφική δουλειά του Ozzy ήταν το «Scream» του 2010, με κιθαρίστα μάλιστα τον δικό μας Gus G. Τρία χρόνια αργότερα, τραγούδησε για τελευταία φορά σε album των Black Sabbath, με το «13» να αποτελεί το κύκνειο άσμα των Βρετανών θρύλων του heavy metal.

Στην ίδια συνέντευξη, η Sharon είπε πως τα πρόσφατα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγος της τον αναγκάζουν να σταματήσει τις περιοδείες αφού πρώτα ολοκληρώσει τα shows που είχε ματαιώσει το προηγούμενο διάστημα.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη με όλα όσα είπε στον SiriusXM η Sharon:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top