ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Ιούνιο η νέα δισκογραφική δουλειά του Neil Young

Ο Neil Young αποκάλυψε πως έχει ηχογραφήσει ένα νέο album με το συγκρότημα Promise Of The Real, το οποίο μάλιστα ελπίζει να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο Καναδός τραγουδοποιός είπε πως ο νεός -άτιτλος προς το παρόν- δίσκος του θα είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτά που έκανε στο παρελθόν:…

Ο Neil Young αποκάλυψε πως έχει ηχογραφήσει ένα νέο album με το συγκρότημα Promise Of The Real, το οποίο μάλιστα ελπίζει να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Καναδός τραγουδοποιός είπε πως ο νεός -άτιτλος προς το παρόν- δίσκος του θα είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτά που έκανε στο παρελθόν: «Τα κομμάτια είναι μεγάλα σε διάρκεια και δε κάνουν για το iTunes. Ευτυχώς δε θα είναι στο iTunes. Δε πρόκειται απλά για μουσική. Κλείνεις τα μάτια και αποδράς σε ένα μουσικό τοπίο.

Το νέο album του Young θα είναι το δεύτερο που ηχογραφεί ο βετεράνος μουσικός με τους Promise Of The Real, στους οποίους παίζουν τα παιδιά του Willie Nelson, Lukas και Micah.

«Ο δίσκος βασίζεται σε μια live εμφάνιση αλλά δεν είναι live! Σκεφτείτε πως πρόκειται για ένα live show στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί σε αυτόν τον πλανήτη» είπε με νόημα ο Young για τον διάδοχο του περσινού «The Monsanto Years».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top