ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τον Jacob Hansen παραγωγό ο νέος δίσκος των Volbeat

Τον Νοέμβριο στο studio οι Σκανδιναβοί rockers. Ο μπασίστας των Volbeat Kaspar Boye Larsen, αποκάλυψε στο Γαλλικό Loud TV πως η μπάντα θα δουλέψει πάνω στον διάδοχο του «Seal The Deal & Let’s Boogie» για μια ακόμα φορά με τον παραγωγό Jacob Hansen. «Έχει δουλέψει πάνω σε όλα μας τα…

Τον Νοέμβριο στο studio οι Σκανδιναβοί rockers.

Ο μπασίστας των Volbeat Kaspar Boye Larsen, αποκάλυψε στο Γαλλικό Loud TV πως η μπάντα θα δουλέψει πάνω στον διάδοχο του «Seal The Deal & Let’s Boogie» για μια ακόμα φορά με τον παραγωγό Jacob Hansen.

«Έχει δουλέψει πάνω σε όλα μας τα albums. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε κάτι που είναι ήδη φτιαγμένο» είπε ο Δανός μπασίστας, ο οποίος πάντως δεν είχε απάντηση για το ποιός θα μιξάρει το επερχόμενο album.

«Δεν γνωρίζω. Μιλάμε με υποψήφιους, αλλά ακόμα η τελική μας απόφαση δεν έχει παρθεί».

Οι Volbeat αναμένεται να μπουν στο studio τον ερχόμενο Νοέμβριο, με τον Larsen να δηλώνει για τα νέα τραγούδια: «Άλλες φορές ο Michael (σ.σ: Michael Poulsen, κιθάρα/φωνή), και άλλες ο Rob (σ.σ: Rob Caggiano, κιθάρα), φέρνουν τις ιδέες στο μέρος που κάνουμε πρόβες. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες».

Για την διαδικασία σύνθεσης: «Νιώθω πως ανήκω σε μια ομάδα που μου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσω ελεύθερος».

Για την μουσική κατεύθυνση των νέων κομματιών: «Υπάρχουν αρκετά στοιχεία. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της διαδικασίας, αλλά αυτό που μπορώ να πω ότι υπάρχουν γρήγορα αλλά και αργά κομμάτια. Το σίγουρο είναι πως θα ροκάρει».

Το επερχόμενο album των Volbeat θα είναι το πρώτο του Kaspar Boye Larsen με το group, στους οποίους μπήκε το 2016.

Οι Volbeat εμφανίζονται αυτή την περίοδο σε καλοκαιρινά festivals στην Ευρώπη. Το συγκρότημα θα κάνει στάση και στην χώρα μας στο πλευρό των Iron Maiden την Παρασκευή 20 Ιουλίου, στα πλαίσια του φετινού Rockwave Festival.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top