ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του έκτου δίσκου των Mayhem

Συμβόλαιο με την Century Media οι Νορβηγοί. Οι Mayhem ανακοίνωσαν πως ο νέος τους δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου. Το group δεν έδωσε στην δημοσιότητα τον τίτλο του δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Century Media, το νέο δισκογραφικό σπίτι των Νορβηγών. Η ανακοίνωση των Mayhem αναφέρει:…

Συμβόλαιο με την Century Media οι Νορβηγοί.

Οι Mayhem ανακοίνωσαν πως ο νέος τους δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Το group δεν έδωσε στην δημοσιότητα τον τίτλο του δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Century Media, το νέο δισκογραφικό σπίτι των Νορβηγών.

Η ανακοίνωση των Mayhem αναφέρει: «Για ακόμα μια φορά, οι Mayhem γράφουν ένα νέο κεφάλαιο στην 35χρονη ιστορία τους. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε στην Century Media και είμαστε πολύ ανυπόμονοι να δούμε τι θα φέρει το μέλλον για εμάς».

Το συγκρότημα παράλληλα ανακοίνωσε και τα πρώτα 20 shows της επερχόμενης περιοδείας τους στην Ευρώπη.

Οι Mayhem αισιοδοξούν με το νέο τους album να κεφαλαιοποιήσουν την επιτυχία που σημείωσε η ταινία Lords Of Chaos, η οποία θα κυκλοφορήσει σε DVD/Blu-ray στις 22 Ιουλίου.

Στην ταινία που πραγματεύεται τα όσα έγιναν στις αρχές και τα μέσα των 90s στην Νορβηγική black metal σκηνή, πρωταγωνιστούν οι Rory Culkin, Emory Cohen, Jack Kilmer, Sky Ferreira and Valter Skarsgård.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top