ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Total Guitar: Ο Brian May κορυφαίος κιθαρίστας όλων των εποχών

Τι δήλωσε ο ίδιος στο μουσικό περιοδικό. Ο Brian May των Queen ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Total Guitar ως ο κορυφαίος κιθαρίστας όλων των εποχών! Η έκπληξη του και όλα όσα δήλωσε στο μουσικό περιοδικό. Αν και ποτέ δεν δήλωσε «βιρτουόζος», ο Brian May κατάφερε να κερδίσει το αναγνωστικό…

Τι δήλωσε ο ίδιος στο μουσικό περιοδικό.

Ο Brian May των Queen ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Total Guitar ως ο κορυφαίος κιθαρίστας όλων των εποχών! Η έκπληξη του και όλα όσα δήλωσε στο μουσικό περιοδικό.

Αν και ποτέ δεν δήλωσε «βιρτουόζος», ο Brian May κατάφερε να κερδίσει το αναγνωστικό κοινό του εγκυρότατου Total Guitar. Ο κιθαρίστας των Queen ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού ως ο κορυφαίος όλων, αφήνοντας πίσω του μύθους της εξάχορδης, όπως τον Eric Clapton, τον Eddie Van Halen, τον Jimmy Page… ακόμα και τον Jimi Hendrix.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο May δήλωσε στο περιοδικό: «Έχω μείνει άναυδος. Δεν το περίμενα με τίποτα. Χαίρομαι που όσα έχω κάνει αγγίζουν τον κόσμο. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ πως είμαι ο κορυφαίος κιθαρίστας όλων των εποχών. Ξέρετε… ο βιρτουόζος. Παίζω πάντα με την καρδιά μου και αυτό είναι».

Για το ότι βρέθηκε μπροστά από τον Jimi Hendrix: «Αυτό είναι απίστευτο. Ο Jimi είναι το δικό μου Νο.1 και το έχω πει πολλές φορές. Για μένα, είναι ακόμα απίστευτα. Είναι σαν να ήρθε από άλλον πλανήτη και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως έκανε όλα αυτά. Όσες φορές και αν τον ακούω, θέλω ή να παρατήσω την κιθάρα ή να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο να βγάλω την ψυχή μου. Δεν θα σταματήσω ποτέ να μαθαίνω από τον Jimi».

Για τον Jimi Page: «Θεωρείται της γενιάς μου αν και είναι λίγο μεγαλύτερος. Πηγαίναμε μαζί στο σχολείο. Πρέπει να είναι 2 ή 3 χρόνια πιο μεγάλος από μένα. Η αλήθεια είναι πως μένουμε κοντά πλέον. Για μένα είναι ένας πρωτοπόρος. Είναι σπουδαία επιρροή και πραγματικά όρισε αυτό που λέμε heavy rock. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ακούω τα albums των Led Zeppelin».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top